Logo

Oudleidings vereniging van Chiro Vannoes.

Activiteiten 2020

Verrassingsactiviteit

22 Maart 2020

Verrassingsactiviteit, nietszeggende naam hé?!
 Ditmaal hebben jullie het lot zelf in handen… Want jullie beslissen zelf wanneer je de inhoud van deze activiteit te weten komt.

Activiteiten 2019

Nieuwjaarsreceptie met kaas en wijn

9 Februari 2019

Van-R zette het nieuwe jaar goed in met tal van lekkers. Meer dan tachtig leden kwamen in De Kring genieten van een buffet met pittige kazen en ambachtelijke charcuterie. Dit alles werd doorgespoeld met aangepaste wijnen en bieren. De toon voor een stralend nieuw werkjaar werd zo in gezet.


Van-R Krulbolt 2.0

9 Maart 2019

Beginnen jullie handen ook al te jeuken bij het denken aan houten bollen en enkele staken? Beginnen jullie eveneens al spontaan te zweten aan het idee van een veel te warme houtstoof in een authentiek bolkot? Dan is Van-R’s 2de krulbolavond echt iets voor jou! Deze activiteit is enkel voor leden.

Kwis

26 April 2019

Van-R stelt voor: CHIRO KLEIT KWIST VAN(HE)R
Vier samen met Frank en Vicky ons saffieren jubileum op 26 april 2019 in Sporthal De Berken (Kleit).

Zomermarkt

15 Augustus 2019

Wij kunnen alvast terug kijken op een zonnige en sucesvolle editie. Binnenkort komen er foto's online.

Grote wostekoartinge

13 Oktober 2019

Lookwost, bistrowost, lokerse paardenwost, witte pens, bloewost, droge wost of liever TV-wosten? Met honger zal je op 13 oktober in elk geval niet naar huis gaan. Begin alvast te trainen voor een wedstrijdje manillen met een smakelijke inzet. Deze activiteit is enkel voor leden.

Activiteiten 2018


Sneukeltoer

24 Juni 2018

Van-R VZW zorgde op 24 juni 2018 dat alle elementen aanwezig waren voor een geslaagde sneukeltoer: stralend weer, appetijtelijk eten, verfrissend drinken en magnifieke mensen. Met behulp van deze succesformule reden een 90-tal fietsers door Kleit, Maldegem, Donk, Sijsele en het Vossenhol voor een dag vol plezier.


Zomerbar

Juli - Augustus 2018

Van-R VZW opende in juli en augustus een hippe zomerbar! We ontvingen honderden genieters op de terreinen van het oud gemeenteschooltje voor een zwoele cocktail of een verfrissende pint. Als hoogtepunt organiseerden we op 15 augustus de Eet- en drinkmarkt waarop verschillende lokale handelaren voor een overvloed aan heerlijk eten en drinken zorgden.

Optreden winterkermis

10 November 2018

Op vrijdag 9 november ontvingen we niemand minder dan Frank Vander linden in de Kleitse kerk. De leadzanger van rockgroep De Mens kwam naar Kleit met zijn solowerk. Niet alleen op zijn laatste plaat 'Nachtwerk' toonde hij aan dat hij als soloartiest niet moet onderdoen maar ook live in de Kleitse kerk kon hij iedereen betoveren.

UiTPAS

logo uitpas Gebruik je UiTPAS ook bij ons!
Ook bij VAN-R VZW kun je gebruik maken van je UiTPAS Meetjesland. Vergeet bij onze volgende activiteit dus je pas niet mee te nemen, om punten te sparen en te genieten van kortingen of voordelen!