Logo

Oudleidings vereniging van Chiro Vannoes.

UiTPAS Meetjesland: jouw spaar- en voordeelkaart voor vrije tijd!

logo uitpas

UiTPAS Meetjesland is een spaar- en voordeelkaart voor zowel sport, cultuur als jeugdactiviteiten, voor iedereen!

Een spaarkaart…
Met je UiTPAS Meetjesland spaar je bij elke deelname aan een vrijetijdsactiviteit punten. Gratis of betalend aanbod, een langlopende reeks of een éénmalige activiteit: voor elke deelname krijg je 1 UiTpunt!

… én een voordeelkaart!
Ruil je gespaarde punten in voor mooie voordelen zoals een korting op de toegangsprijs, een gratis drankje of gadget.
Zelfs zonder punten doe je je voordeel met je UiTPAS Meetjesland! Je krijgt namelijk een aantal welkomstvoordelen cadeau, die je onmiddellijk kan opnemen: wat dacht je van een gratis filmticket, of gratis sportactiviteit?

Wat kost dat?

Voor je UiTPAS Meetjesland betaal je eenmalig 5 euro. Kinderen en jongeren tot 26 jaar betalen 2 euro. Heb je een beperkt inkomen? Dan kun je een UiTPAS Meetjesland met kansentarief aanvragen. Hiervoor betaal je slechts 1 euro.

Heb je een beperkt inkomen?

Dan kun je een UiTPAS Meetjesland met kansentarief aanvragen!
Daarmee spaar je niet alleen punten, maar geniet je ook van het kansentarief: 75% korting op je deelname aan vrijetijdsactiviteiten. Bovendien betaal je ook minder voor de aankoop van je pas: 1 euro in plaats van 5 euro.
Voorlopig kunnen enkel inwoners van Assenede, Eeklo en Maldegem een aanvraag doen voor een UiTPAS Meetjesland met kansentarief. Denk je in aanmerking te komen? Loop even langs bij het OCMW in Assenede, het Sociaal Huis in Eeklo en Maldegem. Je kunt alle voorwaarden ook nalezen op http://www.uitpasmeetjesland.be/kansentarief